SZCZECIN - Ku Słońcu 16
DĄBIE - Anieli Krzywoń 16
POGRZEBY OD 1800 ZŁ
CAŁODOBOWE
POGOTOWIE POGRZEBOWE
501-359-311

Opinie o nas

Państwa opinia jest dla nas ważna

Zakład Usług Pogrzebowych Horus istnieje od 1989 roku świadcząc kompleksowe usługi pogrzebowe w profesjonalny i rzetelny sposób. Jesteśmy firmą z tradycjami i wieloletnim doświadczeniem, które przekłada się na najwyższą jakość naszych usług. Dążymy do tego, aby sprostać wszystkim wymaganiom i oczekiwaniom naszych Klientów. Stosujemy w praktyce kulturę pogrzebu i staramy się stanowić oparcie dla Państwa w tych bolesnych i trudnych chwilach.

W tej niełatwej sytuacji nie ma czasu i sposobności na sprawdzanie i sondowanie różnych firm. Zaufaj nam - niezawodnej i sprawdzonej przez wielu Klientów firmie pogrzebowej. O naszym profesjonalizmie świadczą opinie naszych usługobiorców zamieszone poniżej. Zachęcamy również do pozostawiania własnych komentarzy.

Komentarze  

#37 Anna 2017-04-25 10:52
Przez nie duży okres czasu, straciłam trzy bliskie osoby. Wybrałam firmę HORUS i jestem zadowolona z podjętej decyzji. To był okropny dla mnie czas.. nie potrafiłam dojść do ładu aby cokolwiek załatwiać.. dzięki Panią które pracują w biurze tej firmy wszystko było dopięte na ostatni guzik.. praktycznie wszystko za mnie załatwiły.. były wyrozumiałe mimo mojej rozsypki.. Bardzo kompetentne pracownice ! Panowie którzy z całym sercem oprawili pogrzeby moich bliskich są naprawdę rzetelni, kulturalni i profesjonalni. Dziękuje bardzo za wsparcie i profesjonalizm Państwa firmy.. Z czystym sumieniem polecam tę firmę w tak smutnych zdarzeniach !
Cytować
#36 Roman Sacewicz 2017-04-25 10:24
W ubiegłą sobotę chowałem swojego kochanego ojca.Dziękuje pracownikom firmy Horus za tak miłą i profesjonalną obsługę.
Cytować
#35 Ryszard Trembilski 2017-04-25 10:17
Profesjonalna obsluga Cała ceremonia na wysokim poziomie Dziękuję bardzo
Cytować
#34 Adrianna 2017-04-24 07:07
Profesjonalna obsługa, personel miły i taktowny. Pogrzeb zorganizowany bardzo ładnie. Firma godna zaufania, polecam w 100%.
Cytować
#33 Joanna Gadomska-Krasny 2017-04-20 09:55
PROFESJONALNA OBSŁUGA.UROCZYSTOŚĆ NA WYSOKIM POZIOMIE.CECHUJE SIĘ WIELKĄ TROSKĄ O KLIENTÓW POGRĄŻONYCH W ŻAŁOBIE.SAME SUPERLATYWY
Cytować
#32 Celina 2017-01-16 15:59
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Horus. Pogrzeb i wszystko co z nim związane załatwiałam przez telefon, ponieważ akurat nie było mnie w Szczecinie. Panie z Horusa były bardzo miłe i pomocne. Mogę polecić tą firmę z czystym sumieniem. dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. Również polecam pana prowadzącego ceremonię Pawła Wojczyńskiego.
Cytować
#31 Celina 2017-01-02 12:30
Jestem bardzo zadowolona z usług Horusa i mogę polecić tę firmę. Obsługa bardzo miła i profesjonalna. Jako że nie byłam obecna na miejscu i moja siostra zmarła w święta, prawie wszystko załatwiałam telefonicznie. Dodatkowo ceremonia była świecka i firma poleciła mistrza ceremonii pana Pawła Wojczyńskiego z którego usług również jestem bardzo zadowolona. Dziękuję za pomoc w tych tak trudnych chwilach
Cytować
#30 Sylwia 2016-09-30 08:16
Jeżeli chodzi o salony pogrzebowe w Szczecinie, to Horus jest najlepszym wyborem. Wszystkie ceremonie ostatniego pożegnania są przygotowywane z najwyższą dbałością o każdy szczegół. Jeżeli zajdzie taka potrzeba, to polecam korzystać z usług Horusa.
Cytować
#29 Krzysztof 2016-09-30 08:15
W tych tak trudnych chwilach po śmierci Wujka znaleźliśmy oparcie i w pełni profesjonalne, a zarazem ludzkie podejście. Oprawa uroczystości na najwyższym poziomie. Dziękujemy i polecamy Krzysztof z Rodziną
Cytować
#28 Marcin 2016-09-30 08:14
Szanowni państwo wśród tych pozytywnych opini o zakładzie niestety ja mam negatywną opinie.
Jakiś czas temu uczestniczyłem w pogrzebie mamy mojego kolegi, ceremonia bardzo ładna ale za to trzej panowie grabarze zachowywali się jakby byli na podwórku niż w pracy. Tylko jeden pan wykazał się powagą i szacunkiem dla zmarłej i stawiał w dobrym świetle.
Cytować
#27 Wiktor 2016-09-30 08:13
Z usług firmy Horus korzystałem już nie pierwszy raz. Jest to sprawdzony zakład, który mogę śmiało wszystkim polecić. Pogrzeby oraz wszystkie formalności z nimi związane, realizowane są profesjonalnie i z należytą powagą i szacunkiem. Jeśli, ktoś będzie zmuszony szukać salonu pogrzebowego, to niech zdecyduje się na Horusa.
Cytować
#26 Maria 2016-09-30 08:13
Jako, że minęło już trochę czasu od pogrzebu mojej mamy, postanowiłam podzielić się opinią. W tej jakże trudnej chwili byłam rozbita, potrzebowałam kogoś kto pomoże mi uporać się z organizacją ceremonii . Zwróciłam się do zakładu Horus i wspólnie wszystko załatwiliśmy. Pracownicy otoczyli mnie zrozumieniem i wsparciem. Jestem im bardzo wdzięczna. Żałobnicy również chwalili wykonanie pogrzebu, byli wzruszeni. Polecam wszystkim korzystanie z tej firmy. Zdaję sobie sprawę z tego co czują ci, którzy stracili najbliższych, ale nie zostawajcie z tym sami, skorzystajcie z pomocy profesjonalistów.
Cytować
#25 Katarzyna 2016-09-30 08:11
Zakład Pogrzebowy "Horus", a przede wszystkim osoby z tejże firmy, okazały się dla mnie i mojej rodziny niezastąpione w ostatnich tygodniach. Podjęli się trudu związanego z przygotowaniem uroczystości pogrzebowej mojego Taty, który zmarł zagranicą, co dodatkowo komplikowało wszelkie działania. Uzyskałam pomoc na każdym etapie, dochowano najwyższej jakości każdego szczegółu, przeprowadzono mnie przez skomplikowane procedury repatriacyjne. Wszystko to w atmosferze niesamowitej empatii i wsparcia. Ceremonia została przygotowana przepięknie, dopracowana w każdym calu, pomimo wielu niestandardowych próśb z naszej strony. Jeszcze raz przeogromnie dziękuję za wszystko co Państwo dla nas zrobiliście w tym niezwykle ciężkim czasie. Dalsza rodzina i przyjaciele mojego Taty również byli zachwyceni, dzięki Państwu Tata został pożegnany w atmosferze miłości i z ogromną klasą.
Pozdrawiamy i dziękujemy
Paulina, Kasia i Małgosia
Cytować
#24 Mateusz 2016-09-30 08:10
Godny polecenia jest zakład pogrzebowy. Uczestniczyłem w pogrzebie organizowanym przez wspomnianą firmę i muszę przyznać, że pogrzeb mojej babci był na wysokim poziomie. Cała rodzina chwaliła sobie zarówno podejście pracowników, jak i przygotowania, a potem samą ceremonię. Zakład z szacunkiem potraktował Nas i babcię. Za co jesteśmy bardzo wdzięczni. Polecam.
Cytować
#23 Paweł 2016-09-30 08:10
Firma Horus organizowała pogrzeb mojego dziadka. Postanowiłem, że warto o niej napisać. Nalezą się wielkie podziękowanie. Bardzo pomogła nam w tych trudnych chwilach załatwić urzędowe sprawy. Załatwili to bardzo szybko. Załoga firmy była do naszej dyspozycji i służyli pomocą. Z całym szacunkiem możemy polecić ten zakład pogrzebowy. Jeszcze ta wzruszająca muzyka… Myślę, że godnie pochowaliśmy naszego dziadka.
Cytować
#22 Tomek 2016-09-30 08:09
Cóż, kiedyś wszyscy umrzemy. Taka kolej rzeczy. Nie dawno odeszła moja bliska mi osoba. Powierzyłem firmie Horus. Na firmę pogrzebową trafiłem przez moją sąsiadkę. Każdy pewnie wie, że w takich chwilach człowiek nie jest w stanie o niczym innym myśleć. Nie czytałem nawet opinii. Po prostu zadzwoniłem i powiedziałem jaka jest sytuacja. Trafiłem na bardzo dobrą firmę. Wszystkie formalności urzędowe załatwili. Pogrzeb odbył się bez zarzutu, bez żadnego stresu. Z całym szacunkiem polecam tą firmę.
Cytować
#21 Rodzina 2016-09-30 08:08
Zakład pogrzebowy Horus organizuje pogrzeby pełne szacunku zarówno dla rodziny jak i zmarłego. Bardzo nam pomogli i za to trzeba ich pochwalić. A biorąc pod uwagę, ze czas żałoby jest bardzo bolesny i ciężko jest ogarnąć te wszystkie urzędowe formalności. 3 tygodni temu odeszła nasza kochana babcia i trzeba przyznać, że pogrzeb organizowany przez wspomnianą firmę był na bardzo wysokim poziomie. Do tego włączyli piękną, pożegnalną muzykę. Pracownicy byli kompetentni, merytoryczni i profesjonalni. Najbliższa moja rodzina, którymi rozmawiałem po pogrzebie bardzo chwalili sobie zarówno podejście pracowników, jak i przygotowania. Bardzo za wszystko dziękujemy.
Cytować
#20 Jadzia 2016-09-30 08:07
Trafiłam na bardzo rzetelną i uczciwą firmę Horus. Wszystko można ustalić od razu, bez dodatkowego stresu. Sam pogrzeb odbył się zgodnie z tym co zostało wcześniej zaplanowane, bez zakłóceń. Podziękowania należą się również pracownikom, którzy poprzez swój profesjonalizm podkreślili szczególny charakter ceremonii. Widać, że są przygotowani na każdą okoliczność. Uważam, że można Im powierzyć przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej mając na uwadze wysoką jakość świadczonych usług.
Cytować
#19 Iwona 2016-09-30 08:06
Trafiłam na bardzo rzetelną i uczciwą firmę Horus. Wszystko można ustalić od razu, bez dodatkowego stresu. Sam pogrzeb odbył się zgodnie z tym co zostało wcześniej zaplanowane, bez zakłóceń. Podziękowania należą się również pracownikom, którzy poprzez swój profesjonalizm podkreślili szczególny charakter ceremonii. Widać, że są przygotowani na każdą okoliczność. Uważam, że można Im powierzyć przeprowadzenie ceremonii pogrzebowej mając na uwadze wysoką jakość świadczonych usług. Pozdrawiam. Iwona.
Cytować
#18 Mariusz 2016-09-30 08:05
Zgadzam się 100% z przedmówcami. I również bardzo dziękuję firmie Horus za profesjonalizm i pomoc. Wszystko zostało zorganizowane tak, jak powinno. Musiałem pochować moją mamę, która zmarła w domu opieki. Szczególne podziękowanie należy się pani Agnieszce, która załatwiła wszystkie urzędowe formalności. Pracownicy mają bardzo dobre podejście do człowieka. Żadnego problemu nie było z transportem oraz z pochówkiem. Jeżeli ktoś chciałby godnie pochować bliską osobę to polecam właśnie tą firmę.
Cytować
#17 Krystian 2016-09-30 08:05
Pogrzeb bliskiej osoby to bardzo trudna chwila dla każdego z nas. Każdy chciałbym mieć okazanie zrozumienia i otoczenie opieką. To z pewnością można spotkać w zakładzie pogrzebowym w firmie Horus. Wszystko było załatwione momentalnie i spełnili nasze oczekiwania. Pracownicy mają bardzo dobre podejście do człowieka. Szczególnie bardzo dobre wrażenie zrobił na nas prowadzący ceremonię i następnie przepięknie wykonujący muzykę już na samym cmentarzu. Polecam firmę w 100%.
Cytować
#16 Dorota 2016-09-30 08:04
Szanowni Państwo, w obliczu choroby i śmierci mojego ukochanego Brata, nie mieliśmy głowy, by zapytać się o przebieg ceremonii. Był to pierwszy pogrzeb w naszej rodzinie z pochówkiem poprzedzonym kremacją. Co prawda nie pamiętam, kto był na pogrzebie z uczestników przy grobie, to jednak bardzo dobrze zapamiętałam udział Panów z Horus-a. Taka rzetelna i życzliwa obsługa, oprawa uroczystości jaką znamy z filmów amerykańskich, spokój i brak pośpiechu. Nie pamiętam w ostatnich latach kiedy miałam do czynienia z takim wsparciem od obcych osób. I oczywiście mam świadomość, że firmy pogrzebowe to jest biznes i spora konkurencja, ale jeśli macie Państwo zapłacić to z pewnością te pieniądze nie będą zmarnowane i pomimo całej naszej rozpaczy serdecznie polecam ten zespół i jeszcze raz na ręce pracowników przekazuje wyrazy szacunku i podziękowania za profesjonalizm i okazane serce.
Pozdrawiam
Dorota Szmarowska
Cytować
#15 Dawid 2016-09-30 08:03
Pochówek osoby bliskiej jest trudnym momentem, a przygotowanie jeszcze trudniejszym, ale dzięki tej firmie wszystko przebiega pomyślnie, bez zastrzeżeń i zakłóceń. Firma warta uwagi.
Cytować
#14 Anna 2016-09-30 08:02
POGRZEB MOJEGO BRATA ODBYŁ SIĘ FASCYNUJACO..JESZCZENIGDY NIE WIDZIALAM TAK PIEKNIE I PROFESJONALNIE ODBYTEGO POGRZEBU.! JAK NAJBARDZIEJ POLECAM FIRMĘ HORUS!!!!!!
Cytować
#13 Urszula Szyszka 2016-09-30 08:01
Wybieralam zakład najpierw telefonicznie a pózniej osobiście. Przez telefon z tego dostałam najbardziej konkretne i wyczerpujące odpowiedzi. Osobiście odwiedziłam trzy zakłady i ten był najbardziej konkretny z najmilszą obsługa, nie udawaną na pokaz. Bardzo polecam ten zakład.
Cytować
#12 Marcin Sieczkowski 2016-09-30 08:00
Serdeczne podziekowania od rodziny naszej Mamy Łucji Szymuli.Profesjonalna obsluga, pomoc i duze wsparie. Dziekujemy
Cytować
#11 Alicja i Elżbieta 2016-09-30 07:59
Dziękujemy firmie HORUS za piękną oprawę cermonii pogrzebowej naszego kochanego Męża i Ojca - Mariana PIECHA. Serdecznie polecamy zakład.
Cytować
#10 Magda 2016-09-30 07:58
Firma godna poleceniu wszystko w jka najlepszej oprawie.Podziękowania szczególnie dla tego najniższego Pana za opanowanie tak trudnej sytuacii dla mnie jest Pan wlasciwym czowiekiem na odpowiednim miejscu pogratulowac Szefostwu tak dobrego pracownika dziekuje
Cytować
#9 Anita 2016-09-30 07:57
Firma godna polecenia.Szczególne podziękowania dla przemilego i szalenie taktownego tego niższego Pana dziekuje za slowa otuchy w tak ciezkiej chwili dla mnie...gdy zabierali panowie moją ukochaną mamusię
Cytować
#8 ANIA 2016-09-30 07:56
Firma godna zaufania polecam bardzo a szczególne podziękowania dla tego najbardziej przystojnego zaobnika(taki malutki)dziękuje za pomoc i wsparcie jest Pan przemily
Cytować
#7 Radosław Czech 2016-09-30 07:55
Serdeczne podziękowania od rodziny Czech za profesjonalnie zorganizowana uroczystosc pogrzebowa i pomoc dla nas w tych trudnych chwilach.
Cytować
#6 Hanna Kubiak 2016-09-30 07:54
Jestem wdzięczna za profesjonalną i taktowną oprawę ceremonii pogrzebowej mojego męża. Same superlatywy.
Cytować
#5 Iwona 2016-09-30 07:53
Profesjonalna obsługa. Uroczystość na wysokim poziomie. Dziękujemy za poprowadzenie naszego ukochanego Taty w tak doniosły sposób.
Cytować
#4 anna 2016-09-30 07:52
mialam okazje być w piątek na pogrzebie Stanislawa Tatkowskego bylam pod wielkim wrazeniem obslugi pogrzebu i pelnego profesjonalizmu firmy polecam firmę HORUS
Cytować
#3 ALA 2016-09-30 07:37
POGRZEB BARDZO ŁADNIE ZORGANIZOWANY POLECAM ZAKŁAD
Cytować
#2 Marek Traczek 2016-09-30 07:35
Pogrzeb mojej Mamy przeprowadzono profesjonalnie i taktownie. Oprawa ceremonii bez zarzutu. Dziękuję tą drogą za jej przeprowadzenie i polecam innym korzystanie z usług firmy HORUS
Cytować
#1 Waldemar 2016-09-30 07:26
Dobry zakład pogrzebowy. Cechuje się wielką troską o Klientów, pogrążonych w żałobie. Przedstawiciele zawsze znajdą takie rozwiązania, żeby każdemu starczyło na zorganizowanie godnego pogrzebu kogoś bliskiego. Widać, że dobro Klientów stawiają na pierwszym miejscu.
Cytować

Dodaj komentarz


Kod antyspamowy
Odśwież

Horus
Salon Usług Pogrzebowych

Zapraszamy Państwa do siedziby naszej firmy przy ul. Ku słońcu 16 w Szczecinie oraz przy ul. Anieli Krzywoń 16 w Dąbiu. Oferujemy profesjonalne usługi pogrzebowe, które są naszą odpowiedzią na wysokie oczekiwania.

Offcanvas

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.